Banner trapliften

Contacteer ons

0493/20.81.18

info@vb-liften.be
Foto Traplift

Traplift betaalbaar - vanaf 2.648 € inclusief 6% BTW

U bent niet de enige die nood heeft aan een traplift of ander hulpmiddel om een hoger gelegen deel van uw woning te kunnen bereiken. Dankzij de beschikbare premies wordt een traplift betaalbaar en zijn er jaarlijks honderden mensen die een stoellift laten installeren om op een veilige en comfortabele manier de trap te kunnen nemen.

Voor elke trap bestaat er een bijhorende traplift. Of het nu gaat om een rechte of gekromde trap, een smalle of steile trap, voor binnen of buiten, wij hebben het voor U. Zowel bij de rechte of de gebogen trappen vormen eventuele obstakels, zoals bijvoorbeeld een deur onderaan of bovenaan de trap, geen probleem. Dankzij de sliderail of de automatische klaprail kan dit euvel worden verholpen.

Wij bieden enkel producten aan van het gerenomeerde merk Handicare, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle trapliften voldoende aan de strengste veiligheidsnormen en zijn bijgevolg uiterst veilig in gebruik. Maak uit onderstaande lijst uw keuze welke traplift het best bij uw situatie past.

Voor gratis en vrijblijvende informatie info@vb-liften.be